Over Exorgit

Exorgit is een allaround ICT bedrijf en is ontstaan als idee door mijn diepe passie voor IT. Ik heb meer dan 22 jaar ervaring, kennis en kunde in de als maar complexer wordende ICT wereld. Exorgit heeft als betrouwbare partner voor elk ICT vraagstuk een passend antwoord.

Normen en Waarden

Missie

Mijn missie is samen de toekomst te vormen, MKBs helpen bij het verwezenlijken van hun doelen, dromen en ambities. Door een betrouwbare partner te zijn waar service en advies weer voorop staat en MKBs te ontzorgen van alle ICT zaken.


Visie

Exorgit leider te maken op gebied van diversiteit en betrokkenheid door service en IT oplossingen aan te bieden voor MKBs die aansluiten bij hun wensen! ICT moet een duurzaam gebruiksvoorwerp zijn, een tool die je eenvoudig en moeiteloos kan inzetten om uw doelen, dromen en ambities te verwezelijken. MKBs ontzorgen van hun ICT waardoor zij zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten.


Normen en Waarden

De normen en waarden van Exorgit zijn gebaseerd op alles waar ik als eigenaar van het bedrijf in geloof en waarde aan hecht. Deze standpunten dienen als basis hoe ik dien en wens te werken. Ik streef ernaar om deze altijd toe te passen in alles wat ik doe.

 • Betrouwbaarheid en betrokkenheid : Exorgit wil meer zijn dan alleen maar een partner die de afgesproken diensten levert. Exorgit wil een betrouwbare partner zijn die betrokken is met de klant. Een teamplayer waar je op kan bouwen en vertrouwen.
 • Deskundigheid en professionaliteit : Met meer dan 22 jaar ervaring in de ICT ben ik van mening dat alleen via deskundigheid en een professionele setting de beste kans hebt in het het bereiken van doelen en resultaten.
 • Eerlijkheid en integriteit : Ik geloof in eerlijkheid duurt het langst, in het doen en handelen wat integer en correct is.

 

Exorgit streeft ernaar om de meest uitgelezen service verlener en meest betrouwbare ICT partner te zijn door de hoogstmogelijke service te bieden en klant-tevredenheid te bereiken. Dit zal Exorgit bereiken door :

 • Beloftes en afspraken altijd na te komen
 • Streven om mezelf steeds te verbeteren
 • Strikt te houden aan alle eisen en verplichtingen
 • Alle verwachtingen van klanten niet alleen waar te maken, maar ook te overtreffen
 • Beschikbaarheid, vertrouwelijkheid en integriteit te waarborgen

Wie zijn wij?

 • Jim van Bladel

  Jim van Bladel

  CEO

  " Wat ooit lang geleden begon als hobby is uitgegroeid tot een diepe passie voor IT. Ik werk al meer dan 20 jaar in de ICT. Ik heb een bachelors degree in de Toegepaste Informatica. Ik ben vooral gespecialiseerd in het bedenken van oplossingen, 'Out of the box' denken, structuur aanbrengen en sturen op resultaat."
 • Timor

  Timor

  Junior Security Officer

  " Ik ben een Entlebucher Sennenhond uit 'T Hollandse Entlinest. Ik ben 5 maanden jong en in opleiding tot bewaker van het kantoor en zorg drager voor het ontvangst van het cliënteel. Ik ben heel speels en vind het heerlijk om iedereen van zijn werk af te houden om lekker te knufflen en te spelen. "
 • Fidel

  Fidel †

  Security Officer

  " Tot ons zeer grote verdriet hebben we eind februari 2018 met heel veel pijn in het hart afscheid moeten nemen van Fidel. Begin januari 2018 werd bij hem een snelgroeiende tumor ontdekt. Het afscheid ging zoals Fidel was: hij heeft zelf rustig afscheid van ons genomen met een dikke knuffel, lik en poot, heeft even in de koffer van de dierenarts gesnuffeld en is toen in zijn mand gaan liggen om het te ondergaan. Voor eeuwig in ons hart, rust zacht lieve jongen. "